“A successful presentation needs to be both buttoned up (orderly) and free-flowing (a conversation). The tension between the two, the fact that both things are happening at once, defines the process.” - Dale Ludwig
For many people, public speaking is their worst fear. This becomes a major obstacle in their career path, because management level positions require public speaking capabilities to deliver presentations. Even for those who have experience in speaking to an audience may not know how to effectively engage with the audience during their presentation. Our course on Presentation Skills is designed to give constructive insights on how to overcome this hurdle and unlock your public speaking potential. We believe that workers of all levels need to know how to conduct themselves in the spotlight, so anyone who wants to deliver their content with passion and power will benefit from this training.
We designed this course with the goal of unlocking your potential in public speaking, so you can command attention at a word, actively engage the audience, and leave lasting impressions. Our instructors will cover essential aspects to effective presentations, including verbal and non-verbal communication skills, creative thinking, and EQ training. Join us today to maximize your career potential, so you can transform anxiety into enthusiasm, radiating confidence and poise to create success.
This Presentation Skills course adopts a tailor-made approach for different groups and companies. We provide training resources customized according to our client’s background and needs to bring the best out of our students with the best education.
|One Day Workshop||Training Fee: HK$ 3,000|
|Topics||Class time||Course Duration|
|Balancing verbal and nonverbal messages||10:00 a.m. - 10:30 a.m.||0.5 hour|
|Developing and organizing presentation content using an audience profile||10:30 a.m. - 11:30 a.m.||1 hour|
|How to engage with the audience effectively?||11:30 a.m. - 12:00 n.n.||0.5 hour|
|Overcome the hurdles and unlock public speaking potential||12:00 n.n. - 01:00 p.m||1 hour|
|Skills of effective presentations||2:00 p.m - 2:30 p.m.||0.5 hour|
|Ways to handle challenging situations||2:30 p.m. - 3:30 p.m.||1 hour|
|Reducing stress and speaker's anxiety||3:30 p.m. - 4:00 p.m.||0.5 hour|
|Understanding & Overcoming Stage Fright||4:00 p.m. - 4:30 p.m.||0.5 hour|
|Using visual aids and support materials||4:30 p.m. - 5:00 p.m.||0.5 hour|
Questions about the course?
If you have any questions or uncertainties regarding this course, please fill in the form below and we will contact you as soon as possible. Thank you!